8/17/2017

THOUGHTS | KUUSAMON PARAS RUMPALI 18V

IMG_5361 IMG_5211 IMG_5193 untitled-2633 L08A2628

Oikein paljon onnea, otsikon mukaan Kuusamon parhaalle rumpalille eli Juusolle, täysi-ikäistymisestä.
(Meinasin ensin, että maailman paras, mutta sitten muistin Parkway Driven Ben Gordonin ja Touché Amoren Elliot Babinin, sekä lemppari-äijien Tuomon). 

Kiitti Juuso jokaisesta kerrasta, kun oot saanut kylmiä väreitä kulkemaan pitkin mun selkärankaa ja mut itkemään onnesta soittaessasi rumpuja. Soittotaidon lisäksi ihailtavaa on se miten pystyt pitämään valkoiset kengät valkoisina, se miten sun hiukset taipuu nutturalle ja tyylitaju. Ja musiikkimaku! Allekirjoittanut on löytänyt muutaman bändin omille soittolistoilleen ihan vaan tän tyypin neuvojen ansiosta. 

Ja vaikka ei ollakaan aina samaa mieltä siitä mikä on hyvä kuva niin tän äijän kanssa ei ikinä oo ollu huonoo tai tylsää kuvaushetkeä. Saatikka sellaista missä ois pitänyt sanoo, että oisko sun vaatekaapissa tällaista vaatekappaletta. Parasta on kuitenkin ollut ehkä se, että ei tarvi olla joka toinen minuutti sanomassa jostain asiasta vaan tää äijä osaa lukee tilanteita. Toivottavasti kuvaillaan tulevaisuudessa jotain vielä siistimpiä settejä!

Tosi paljon onnea hyvä ystäväiseni, toivottavasti on oikein hyvä päivä!4 kommenttia:

 1. Hienoja nuo tilannekuvat tuosta rumpalista :) Kiva positiivinen postaus :)

  ReplyDelete
 2. Hienoja kuvia ja kiva video! :-) Näyttää Kuusamolla olevan erittäin hyvä meininki! Kauniin tekstin oot kirjottanut myös <3

  ReplyDelete
 3. Oot kyllä tosi lahjakas kuvaaja! :) Ja ihana teksti!

  ReplyDelete
 4. Upeita kuvia! Sulla on ihanan erilainen blogi. :)

  www.nooraemilia.fi

  ReplyDelete