7/21/2015

GIGS | ISAC ELLIOT: SAVE A GIRL TOUR - SNOW EDITION 2015

isac elliot 087 isac elliot 077
Mitä muistan tästä keikasta? Sen, että olin kipeänä, mutta halusin silti lähteä ottamaan kuvia Isac Elliotista. Muistan myös sen, että selitin Sony Musicin puhelinvastaajalle asiaani varmaan viisi minuuttia, ennen kuin hän uskalsi keskeyttää minut. Voin kertoa, että sen jälkeen olen hoitanut asiani sähköpostitse.

14 kommenttia:

 1. Vautsi, tosi onnistuneita keikkakuvia! :)

  http://iitukkavalokuvailee.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Tsekkasin sun kaikki kuvat ja jäin ihan sanattomaks. Ihan tajuttoman siistejä keikkakuvia. Ite kuvaan luontokuvia toiseen blogiini 550D:llä ja 75-300mm putkella. Sulla on ihan järkyttävästi talenttia valokuvaukseen. Ootko harkinnu siitä ammattia tai jotain? :3 Mun lempparit oli ehdottomasti kuvat Mikael Gabrielista. Ja ofc liityn lukijaksi, sillä sun kuvat on todella kivaa katsottavaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon! En oo harkinnut ammattia tästä, ihan vaan omaksi iloksi teen tätä tällä hetkellä ja varmaan vielä viiden vuoden päästäkin.

   Delete
 3. Kivan olonen blogi sulla! :)

  http://senjamavie.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Tosi onnistuneita kuvia kaikissa postauksissa! Oot taitava. :)

  http://vaihtoehtoinenuniversumi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Vitsit sulla on täällä upeita kuvia! Oot taitava kuvaaja<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Upeita kuvia sun blogissa!

  http://vimppumoi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Tosi hienoja kuvia! Mitä kameraa ja objektiivia käytät, en ainakaan löytänyt mistään mainintaa? :) Taidan jäädä seurailemaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tällä hetkellä käytän Canon EOS 500D'tä ja melkein kaikki tän blogin kuvat on otettu Canonin 50mm f1.4 objektiivilla. Joitain kuvia on otettu myös kameran mukana tulleella 18-55 millisellä. Täällä blogissa ei tosiaan missään lue tuota mun kuvauskalustoa, kun en koe, että sitä on tarpeellista mainita.

   Delete
 8. oo miten hienot kuvat, wau! :-) koko blogi on muutenkin tosi kivoja kuvia täynnä!!

  ReplyDelete