3/15/2017

KISSES FROM RUSSIA | SORTAVALA

L12A5818 L12A6050 L12A5873 L12A5877

Tänään olisin voinut istua bussissa matkalla Venäjälle, vaan en istu. Sen sijaan makaan huoneeni lattialla, vieressäni sotkuisella käsialalla kirjoitettuja muistiinpanoja, sekä uhkaavasti kaatuvalta näyttävä kasa englannin kirjoja.

Joskus ei vain ole vaihtoehtoja mistä valita. Haluan painaa sen neljänkymmenen euron arvoisen lakin päähäni tänä keväänä ja se vaatii tiettyjä velvollisuuksia. Niin kuin esimerkiksi ne pitkän englannin kirjoitukset päivä huomisen jälkeen.

Annan niiden englannin kirjojen kaatua ja uppoudun hetkeksi muistelemaan viime marraskuun Sortavalan reissua. 

Ei muuta kuin tsemppiä kaikille muillekin kuuden tunnin eväsretkiä tänä keväänä suorittaville ja jo suorittaneille! Älkää stressatko liikaa ja muistakaa elääkin niiden eväsretkien välissä.

ENG: I could be sitting in a bus and going to a Russia today, but unfortunately I'm not. Instead of that I'm laying in my bedroom floor with messy notes and a pile of English books, which seem to be falling in any second.

Sometimes you don't have a choice. I want to graduate this sping, so I have certain resposibilities. Like the English test day after tomorrow.2 kommenttia:

  1. Tosi kivanoloisia postauksia ja hienoja kuvia! Tsemppiä kirjoituksiin :)

    http://neasjoblom.blogspot.com.ee/

    ReplyDelete