9/12/2017

GIGS | CYRIL AWAKENS

IMG_7618 IMG_7611 IMG_7607


Katujuhla B17 keskellä Oulun keskustaa elokuun hämärtyvässä lauantai-illassa. Samaan aikaan niin kylmä, että lämmin. Cyril Awakens hämyisessä ja ihmisiä täynnä olevassa tilassa saa minut hehkumaan onnesta. Jotain niin samaa mitä The Scenesissä on, mutta silti niin erilaista. Johtuen ehkä siitä, että laulaja/artisti/ihminen on kummassakin sama.
Alkaa melkein itkettää, kun mietin The Scenesiä ja Anorexia is Boringia. Onneksi Cyril Awakensin ja The Scenesin takana oleva miehenalku lohduttaa sanomalla, että bändi on vain tauolla. Tässä kokeellisessa konemusaan pohjautuvassa projektissa on jotain mikä saa kylmät väreet kulkemaan pitkin selkärankaani. Ehkä se on vain se, että bongaan hyvät muusikot nopeammin kuin esimerkiksi omat ystäväni ihmisjoukosta.. Tätä haluan ehdottomasti kuulla ja nähdä lisää! 

Loppujen lopuksi hotellihuoneen sänkyyn kaatuneena olen onnellinen ja kerron siitä ystävilleni (sori) WhatsAppin ääniviesteillä, joita itsekin vihaan. Mutta omaa ääntä on välillä kiva kuunnella..

ENG: Last month I saw the most talented young artist I've ever seen, Cyril Awakens. There was something that I can't quite explain. Something that made me happy and got me thinking at the same time. It was something different and it made it so amazing. 

3 kommenttia:

 1. WOW, kirjoitat todella hyvin!! Ihana teksti <3 Ja kuvat on kans tosi upeet x seurasin sua Bloglovinissa :) x

  http://nea-amalia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos paljon ihanasta kommentista! ♥

   Delete