10/04/2017

THOUGHTS | ZENMÄISTÄ TYYNEYTTÄ, VAAN MISSÄ?

Ei elämäst jää pysyvii arpii keneenkää,
mut lopuks se on vaa ohimenevää.
IMG_7782 IMG_7885 IMG_7859

Salzburgin kadut ovat sokkeloisia ja minä puolihuolimaton, kun kävelen vahingossa ympyrää. Historiallinen linna, Festung Hohensalzburg ja paniikkia matkalla sinne jossain hissintapaisessa. Maisemia, joiden edessä sielu vähän niin kuin lepää. Eräänlaista tyyneyttä, mutta ei kuitenkaan sellaista zenmäistä jota koin kerran ystäväni terassilla katsellessani maisemaa hänen etupihalleen. (A/N: Oikeesti, niin hieno piha!) Se oli itseasiassa se ilta, kun musta tuli ylioppinut. Mä en löytänyt Salzburgista kauneutta, mutta kirkkoja oli ihan kiitettävästi.

 ENG: The streets of Salzburg are a maze and I'm slipshod as I walk from A to B back to A as a circle. Historially important caste, Festung Hohensalzburg, compressed as panic in the kind-of-an-elevator. A view that almost made me cry. Some kind of a serenity, but not that kind, which I once felt while watching the view of my friend's frontyard.

7 kommenttia:

 1. Ihan sairaan hienoi kuvii! Noista kuvista tulee semmonen olo ku ne ois jostain historian kirjasta tai muusta vastaavasta ja varsinki tuo viimenen on ihan sairaan upee! Mistä maasta noi on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Nää on Itävallasta!

   Delete
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia!

  http://paremmassavalossa.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Upeita kuvia!:)

  girlofflinexo.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Ihan todella hienoja kuvia, oot taitava! <3 Plus kirjoitat hyvin! Toistan varmaan itseäni hahah.. En ole koskaan käynyt Itävallassa, mut mun kyllä pitää lisätä se matkalistaan! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon ihanasta kommentista! Itävalta on kyllä ihan kivanoloinen maa mitä nyt muutamassa kaupungissa tuli seikkailtua.

   Delete