6/12/2018

RUKA | CITY SURVIVORS ENSIMMÄISTÄ KERTAA TUNTURISSA

IMG_8571 IMG_8585 IMG_8591 IMG_8782 IMG_8863 IMG_8872 IMG_8730 IMG_8740

Viimeinen kuukausi on ollut blogin puolella todella hiljainen. Syy siihen on erittäin yksinkertainen - allekirjoittanut on ollut todella kiireinen muun muassa pääsykokeiden takia. Joten vuorokauden tunnit ei ole riittänyt kunnollisen blogipostauksen kasaamiseen.


Mutta nyt pääsykokeet on tältä vuodelta ohitse ja aikaa on runsaasti enemmän. Viimeisen parin viikonlopun aikana Rukalla ja sen välittömässä läheisyydessä on ollut todella siistejä tapahtumia. Ensimmäinen niistä oli polkujuoksutapahtuma NUTS Karhunkierros, josta lisää myöhemmin.

Toinen tapahtumista oli viime lauantaina ensimmäistä kertaa tunturi-maisemissa järjestetty City Survivors -seikkailutapahtuma. Amazing Race - henkisessä tapahtumassa pareittain kulkevat kilpailijat suorittavat reitin varrella olevia tehtäviä. Rukalla kilpailijat pääsivät muun muassa lassoamaan poronsarvia, kiipeilemään rinteitä ylös-alas, sekä käyttämään matikkapäätään. Vihoviimeinen rasti puolestaan tarjosi omanlaisen elämyksensä: suppailun. Sää oli vähän kolea ja tuulinen, joten voidaan nimenomaan puhua elämyksestä. Tunturin tuomat mahdollisuudet ja haasteet olivat otettu hyvin huomioon reittiä suunnitellessa.  Allekirjoittanut puolestaan koki päivän aikana oman elämyksensä kesän ensimmäisen, erittäin vauhdikkaan, mönkijäkyydin merkeissä. Vähän jalat tärisi sen jälkeen, mutta onko tuo ihmekään?

Tapahtumissa parasta on nähdä osanottajien ilo, mutta erittäin mahtavaa on myös tutustua uusiin ihmisiin, jotka tekevät töitä tapahtuman eteen suurella sydämellä. Iso kiitos tapahtumassa mukana olleille ihmisille! Etenkin juonto - ja palkintojenjakohommissa olleille Fitnesmalli 2018 - kilpailijoille.

Suosittelen lämpimästi City Survivorsiin osallistumista, jos vain on mahdollisuus. Ensi  keväänä tapahtuma järjestetään 25.5. Helsingissä. Se jää nähtäväksi nähdäänkö kyseinen tapahtuma toistamiseen tunturi-olosuhteissa ensi kesänä!





2 kommenttia:

  1. Oon ihan ihastunut sun blogiin! Liityin lukijaksi.

    <3: karitakoolla.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Vitsit tuo City Survivors vaikuttaa mahtavalta! Pitää kyllä ehdottomasti joskus osallistua siihen kunhan mahdollisuus tulee :)

    https://mietinsinua.blogspot.com/

    ReplyDelete