11/21/2018

LOST IN MUSIC | FRIDAY NIGHT SNAPSHOTSUusien ja tuntemattomien bändien lisäksi Lost in Musicista löytyi myös muutamia entuudestaan tuttuja artisteja. Kuten hetki ennen showcase - festivaalia ensimmäisen albuminsa FREDA4EVA'n julkaissut Melo, toinen Skorpionin rosteriin kuuluva nuori lahjakkuus: Ibe.

Tietenkään unohtamatta yhtä Suomen musiikkiskenen mielenkiintoisimmista nimistä: Versace Henrik, tai nykyään vissiin ihan vain Henrik!, joka teki rajun tyylinmuutoksen räpistä punkkiin ja julkaisi erittäin mielenkiintoisen ja kokeellisen Vanha Testamentti - albumin tänä syksynä.

Se into ja tekemisen palo, mikä näistä nuorista kavereista heijastuu siellä lavalla ja sen ulkopuolella on erittäin inspiroivaa katseltavaa. Halutaan jättää jälki, luoda jotain omaa unohtamatta sitä, että ei tää elämä oo niin kuolemanvakavaa.

Allekirjoittaneen ja mustavalkoisten keikkakuvien suhde on edelleenkin vähän kompleksi, mutta näistä kuvista ja näiden sävyistä mä tykkään ihan hirmuisesti! Ja pakko se on myöntää, että joskus kuvat toimii niin paljon paremmin mustavalkoisina, kuin värillisinä.

Jos joku näistä tässä postauksessa mainituista artisteista kiinnostaa nähdä livenä, niin siihen on oiva tilaisuus esimerkiksi Tampereen Yo-talolla 1.12 Klangin ja Blockfestin järjestämässä tapahtumassa (K18).

0 kommenttia:

Post a Comment