10/20/2015

PORTRAITS | ELLA

Nimetönss IMG_7008-Edita

Tän postauksen kuvia katsoessani mä jouduin ihan oikeasti miettimään, että olenko mä viime aikoina kuvannut mitään muuta kuin potretteja? Omaksi surukseni mä jouduin toteamaan, että viimeisen kuukauden aikana otetut kuvat on kaikki potretteja. Vähän niin kuin lupasin itselleni alkusyksystä, että kuvaan syksyllä pari keikkaa ja parit skeittihommat sekä niitä surullisen kuuluisia potretteja.

Nyt on lokakuu, öisin pakkasmittari alkaa olla pakkasen puolella ja lumikin on näyttäytynyt ainakin täällä Pohjoisessa. Kameran histogrammi ja Lightroomin kuvakatalogi kertoo, että mä oon kuvannut vaan niitä potretteja.

Yritin pitkään saada skeittiproggista toimimaan, mutta lopulta mä jouduin nostamaan kädet pystyyn ja siirtämään koko homman tulevaisuuteen. Tän postauksen kirjoitushetkellä tuon projektin siirtyminen ei haittaa sitten yhtään, koska tilalle tuli eräs mielenkiintoisempi projektinpoikanen, josta lisää sitten tuonnempana. Joskus tää vain on tällaista: mukautumista uusiin tilanteisiin todella nopeasti, täydellisten ideoiden hylkäämistä ja uusien luomista.


Ainiin sivuhuomautuksena kaikille: Kaikissa blogissa esiintyvissä kuvissa on tosiaan kaverini eikä suinkaan minä itse. Ulkonäölliset kehut menevät yleensä aina perille kuvattaville ja piristää heidän päiväänsä todella paljon.

13 kommenttia:

 1. Ihania nää kuvat niin tässä kuin edellisissäkin postauksissa :) ois kiva jos olisi useampi postaus sivulla!

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Tosi ihania kuvia niinkuin aina! :) Ja kivaa kun on vähän tekstiäkin!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Vau, ihanan tunnelmalliset kuvat! Oot tosi taitava, pimeässä kuvaaminen on kumminkin melko haastavaa :) Musta sun blogiin sopisi paremmin isot kuvat, mutta ei muuten mitään valittamista!

  http://kauneudenilluusio.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos todella paljon! Kuvien isontaminen on harkinnassa :)

   Delete
 4. noitten kuvien tunnelma on kyllä tosi kiva ! hyvin oot onnistunut :-)

  ReplyDelete
 5. Ooh, sullon kivan erilainen blogi ja ulkoasukin yllätti positiivisesti :) Jään seurailemaan!

  t. http://pinksunsparkle.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia!! Vaikuttaa tosi kivalta tä blogi :)

  http://onrooftop.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Samaa mieltä Anniinan kanssa siitä, että kuvissa on hirmu kiva tunnelma :) Itse taas haluaisin kuvata enemmän potretteja kuin mitä oon pystynyt kuvaamaan :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Potretteja on kyllä kiva kuvata, mutta siinä vaiheessa kun kaikki kuvat alkaa olla potretteja niin kaipaa hieman vaihtelua :D

   Delete
 8. Tosi kivoja kuvia :)

  http://iinaemiliasd.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 9. Oi miten kiva tunnelma näissä kuvissa!

  http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 10. Oi miten upeita kuvia! Olis huippua päästä kuvailemaan kunnolla joskus, mutta ei vaan aika tunnu riittävän. Näissä kuvissa on ihana tunnelma ja tykkään tosi paljon tosta ekasta kuvasta, kun kohde on tarkka ja tausta sumea.

  Käythän jättämässä jälkes myös mun blogiin vaikka kommentoimalla? :)

  http://metenblogi.blogspot.fi/

  ReplyDelete