11/25/2015

PORTRAITS | WILMA

IMG_7491-Edit IMG_7503edit Wilma by Neea

Portfolioni sai lisää täytettä lauantaina, kun poikkesin pitkästä aikaa talvisen kotikaupunkini sydämessä - Rukalla. Tällä kertaa mulla oli ihan oikeaa asiaakin sinne, nimittäin treffasin näissä kuvissa esiintyvän ihanan Wilman.

Tällä hetkellä mun suurin ongelma valokuvauksen kanssa on se, että mulla on jonkin verran ideoita joiden toteuttamiseen tarvitsisin juuri tietynlaista mallia. Ongelma muodostuu siitä, että jos/kun omasta kaveri/tuttavapiiristä ei löydy juuri sitä tietynlaista mallia niin peli on aikalailla pelattu. Totta kai puskaradio laulaa (ainakin näin pienellä paikkakunnalla) ja aina voi käydä nykäisemässä vierasta ihmistä hihasta ja kysyä, että käviskö tällainen. Nämäkin kuvat olisivat jääneet ottamatta, jos en olisi niin sanotusti "tarttunut härkää sarvista".

Mun "yhteistyö" Wilman kanssa nimittäin lähti liikkeelle ihan puhtaasti yhdestä Instagram-viestistä. Tarvitsin kuvattavaa, joka laskettelisi tai vaihtoehtoisesti omistaisi laskuvaatteita ja Wilma sopi kriteereihin paremmin kuin hyvin.

Wilma-projektin kuvat tullaan näkemään blogin puolella kolmessa eri osassa joista tämä on ensimmäinen.

9 kommenttia:

 1. oii, onpa mahtavaa! Hienoa, että ihmisiltä löytyy vielä rohkeutta mennä vaan ja kysyä. Mä oon itsekkin tehnyt samaa, ja vaikka aluksi voikin jännittää niin sit ku pääsee kuvaamaan löydettyään sopivan mallin, jännitys palkitaan. :) upea malli ja ihana tausta näissä kuvissa!


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Kiitos! Oon kaikkea muuta kuin rohkea normaalisti, mutta kameran kanssa liikkeellä ollessa oon paljon itsevarmempi ja rohkeampi ja sit sen takia tulee aina välillä päädyttyä tällaisiin tilanteisiin. Näihin kuviin ei kyllä olisi voinut löytyä parempaa mallia.

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia sun blogissa! Mä kanssa haaveilen, että uskaltaisin joskus kysyä tuntematonta ihmistä kuviin. Ehkä vielä joku kaunis päivä :-)

  ReplyDelete
 4. Hyviä kuvia ja mahtavaa just toi kun kysyy jotain tuntematonta! Just noin rohkeesti vaan pitääkin! :) Ihanan talvista, voikun pääsisi Rukalle tai lappiin ylipäätään taas pian itsekin...

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Vau, vähän rohkeeta pyytää tuntematonta kuvattavaksi! Ite en varmaan uskaltaisi... :-D Tosi kivoja kuvia ootte saaneet otettua, upea malli ja kaunis tausta :-)

  Muistin just, että oon joskus viime talvena eksynyt sun blogiis, ja mun silmään oot ainakin kehittynyt siitä! :-) Toki hyvä olit silloinkin. Pitääpä jäädä seurailemaan, ties vaikka saisi inspiraatiota omiinkin kuviin :-)

  ReplyDelete
 6. Huikeita kuvia ja ihailtavaa rohkeutta pyytää tuntematonta kuviin. Näistä kuvista tuli kamala himotus päästä laskettelemaan, etelä-suomessa ei ole lumesta vielä tietoakaan :(

  http://milenaee.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Vau, ei voi muuta kyllä sanoa. Todella kauniita ja taidokkaita kuvia täälä blogissasi, ei uskoisi että kameran takana on noinkin nuori naisen alku! Jatka samaan malliin, peukutan ehdottomasti puolestasi :)

  ReplyDelete
 8. Kuulostaa kyllä kiinnostavalta projektilta! :)

  http://matildanieminenmusic.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 9. Odotan innolla projektisi seuraavia osia! Kuulostaa todella mielenkiintoiselta :3

  ReplyDelete