12/08/2015

GIGS | MIKAEL GABRIEL 28.11.2015

IMG_7640 IMG_7713

Vietin marraskuun viimeisen viikonlopun Tampereen kauniissa ja vähälumisissa maisemissa kaukana poroista ja lumikinoksista. Lauantaina suuntasin Tampereen Ideaparkiin etsimään joululahjoja, mutta jotenkin huomaamatta päädyin Mikael Gabrielin keikalle.

Kameran kohinansietokyky ja kaikki muukin joutui koetukselle kauppakeskuksen hämärissä valoissa, mutta onneksi kameran nokalla keikkunut luotto-objektiivi pelasti jonkun verran. (Satsatkaa valovoimaan lapset, satsatkaa valovoimaan!) Nyt voin vetää tämän vuoden kuvauskalenteriin viivan sanojen: "Kuvaa vähintään yksi keikka" kohdalle.

5 kommenttia:

 1. Oiiii Miklu <3 Ihana! Sun blogi on kivan simppeli ja pelkistetty, mutta yksi asia mikä häiritsee on, että etusivulla näkyy ainoastaan yksi teksti, olisi kiva selata jos näkyisi useampi kerralla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tykkään itse tästä selkeydestä minkä tää yks postaus per sivu tuo, mutta toki ymmärrän tuon, että selauksellisesti olis käytännöllisempää jos olisi useampi postaus yhdellä sivulla. Pistetään siis harkintaan tuo ehdotus :).

   Delete
 2. hei kiva blogi ja kivoi kuvii! millä kameralla kuvaat?
  jonnaingelise.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Saitpa hyvät kuvat Mikaelista :) Siinä on muuten varsin mainio esiintyjä, pakko sanoa!

  ReplyDelete
 4. Tosi kivoja kuvia sulla täällä! :) Ehkä ainut miinus tästä että postauksia selaillessa joutuu kokoajan vaihtamaan sivua. Mutta muuten kyllä aivan ihana blogi! <3

  ReplyDelete