4/03/2016

PREVIEW | SOOCS FROM VUOKATTI

Nimetön-3 Nimetön-1

Kaikki ylläolevat kuvat on Vuokatista, jossa mä oon majaillut pari viimeistä päivää. Tänään ajellessani kotiin päin mulla oli ihan törkeen hyvä fiilis ja sen hyvän fiiliksen ansiosta mä halusin testata jotain uutta ja erilaista.

Ajattelin tarjota teille vähän esimakua tulevista postauksista näiden SOOC (straight out of camera) - kuvien myötä. (Paitsi, että kyllä, näitä kuvia on editoitu sen verran, että tein kollaasit + nakkasin vesileiman päälle.) Siispä ennen tätä postausta, mun blogissa ei oo näkynyt yhtään editoimatonta kuvaa ja syystä(kin).

Mä oon nimittäin se valokuvaaja joka piilottelee käsittelemättömiä kuvia ihan niin kuin ne olisivat valtionsalaisuuksia. Tämän takia mä oon tosi huono näyttämään kuvattavalle niitä kuvia siitä kameran takanäytöltä kuvaushetkellä. Ja siihen(kin) on syynsä: Mä en halua, että kukaan näkee niitä kuvia keskeneräisinä eli huonoina.
ENG: Weekend's work in three collages. More (edited) pics are coming soon.

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten nää kuvat saa mut ikävöimään rinteitä ja laskettelua! Mukava välillä nähdä editoimattomiakin kuvia, vaikka huolellisesti editoidut kuvat tuokin blogiin tietynlaista yhtenäistä fiilistä.

  ReplyDelete
 2. Rakastuin tähän blogin ulkoasuun ihan täysin! Tosi taitavasti kyllä tehty :-)

  ReplyDelete
 3. Voi ku osais itsekin lasketella! Sulla on kyllä tosi kiva blogi, vaikka tekstiä saisi olla enemmän kerta se nimessäkin lukee ;)

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Niistä välittyy aito rentous ja hauskanpito :3

  ReplyDelete