4/13/2016

PORTRAITS | ROOPE

IMG_0637b IMG_0610b

Suurin osa seuraamistani blogeista on täynnä kevät- ja kesähypetystä, johon mä en ole itse ehtinyt mukaan ollenkaan. Mun viime aikaiset kuvausprojektit ovat pyörineet aika vahvasti talvilajien ja lumen ympärillä ja niin ne tulee pyörimään vielä seuraavat pari viikkoa. Sen jälkeen on aika miettiä, että mitäs sitä kesällä kuvailisi, vai kuvailisko ollenkaan. (Otetaan vastaan hyviä kuvausideoita kesää varten.)

Mulla olisi tarpeeksi materiaalia siihen, että voisin tehdä näyttelyn tai muuta vastaavaa kuvista, jotka on otettu tätä harmaata seinää vasten. Kuvailin nimittäin myös Roopen tätä seinää vasten, koska mitä sitä suotta siirtymään hyvältä spotilta.

ENG: I'm not ready for spring or summer, because I (still) need to take some winterish photos for my project. These are taken in Vuokatti a few weeks ago. The grey wall - series continues. Previous photos can be seen here.

4 kommenttia:

 1. Minusta se on jotenkin tosi jännä ja hyvä juttu, että kuvasi on otettu juuri tuota seinää vasten. Se tuo näille samantapaisille kuvillesi yhteenkuuluvuutta ja samallaista hyvää fiilistä. Nättejä kuvia :))

  ReplyDelete
 2. Otat kyllä kivoja kuvia ihmisistä :-) Ja toi bannerin mouseover- efekti on kiva!

  ReplyDelete
 3. Oot niin taitava kuvaamaan ihmisiä ja tykkään hirmuisesti tosta harmaasta seinästä, se on niin tunnelmallinen ja sopii hyvin näihin kuviin. Kuten Jenni mainitsikin, toi mouseover on tosi jees!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Jännä kuulla, että joku tykkää tuosta seinästä, kun omasta mielestä se oli ihan kauhee :D

   Delete