5/07/2016

SNOWBOARDING | THE BADASS WOMEN


IMG_0545eb

Perinteisiä lumilajeja, kuten lumilautailua ja laskettelua on pidetty kautta aikojen miesten lajeina. Ja tottahan se on, että suurin osa lumilautailijoista on miehiä lajin fyysisyyden takia. Viime vuosina naislautailijoiden määrä on kuitenkin kasvanut kovalla tahdilla ja sen on huomannut myös Lumilautaliitto, joka järjestää mimmilautailijoille suunnattua Girls On Tour - nimistä laskutapahtumaa ympäri Suomen laskettelukeskuksia.
IMG_0507eb
EMMI
IMG_0501eb
KATARIINA
IMG_0490eb 
ELISA
IMG_0528eb
EMMA
  IMG_0472e
CAROLA
IMG_0582eb
HENNA

Yksi ainoista seikoista, joka erottaa lumilautailevat naiset miehistä on tasoero temppujen välillä. Miespuolisten tekemät temput ovat isoja ja näyttäviä, sekä vaativampia kuin naisten. Rinteessä kaikki tulevat juttuun keskenään sukupuolta tai ikää katsomatta ja lumilautailijat tuntuvat olevan kuin yhtä suurta perhettä.  Mutta etenkin mimmien kesken se yhteishenki on ihan huikea!

IMG_1159e 
 SINI
IMG_0762eb
NOORA
  IMG_1204e 
SIV 
IMG_9396-2e
KAROLIINA
IMG_1227e 
JENNI
IMG_1245e
 MARIA
IMG_0574e
ENNI
IMG_1265e
                                                             3/5 PIRULIINA(A) // SIV, PAULIINA & WILMA


Piruliina on viiden naisen muodostama lumilautailuporukka, joka reissaa ja laskee yhdessä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. He taitavatkin tällä hetkellä olla Suomen ainoa kokonaan naisista koostuva lumilautacrew. Piruliinat ovat myös antaneet omaa panostansa naislautailijoille, sillä tämän viisikon käsialaa oli Tornikeskuksessa järjestetty Naisten Vuoro 2016.

Lumilautailu näyttää helpolta, mutta on oikeasti kaikkea muuta kuin sitä. Jokainen näistä tämän postauksen naisesta onkin siis mahtava ihan jo sen takia, että he ylipäätänsä uskaltavat harrastaa lumilautailua. Ja jos siellä ruudun takana on joku lumilautailua harrastava mimmi - sinä myös olet mahtava!

3 kommenttia:

 1. Ihanasti olit kirjottanut lumilautailusta ja tosi kivoja kuvia!

  ReplyDelete
 2. Oot kirjoittanut tosi osuvasti, ja vaikka vois luulla, ettei tähän vuodenaikaan, kun ensimmäiset helteet ovat juuri tulleet, niin rupes tekeen mieli lähtee lasketteleen :D Ite en uskalla lautailla, mutta laskettelu on vaan niin ihanaa. On muuten oikeesti hienoja kuvia :)

  ReplyDelete
 3. Laskettelu on hirmu hauskaa, itse lasken enemmän suksilla koska ne ovat helpommat, tosin lautailuakin on tullut vähän treenattua, toisaalta polvia joutuu varoon just sen lajin fyysisyyden takia. Tasapainon säilyttäminen on haastavinta lumilaudalla.
  Lautailutemput on upean näköisiä, mutta varmasti haastavia!
  Sulla on hienoja kuvia tässä blogissa, ja tekstikin on mielenkiintoinen!

  Kurkkaa blogiini❤
  http://ourhoneymoonblog.blogspot.fi

  ReplyDelete