5/04/2016

SNOWBOARDING | SYMPPISOPEN // SEASON ENDER

IMG_1281e IMG_1186e IMG_1241e IMG_1176e

Laskukausi on alkanut päättymään ja se on näkynyt omassa kalenterissani siten, että olen viettänyt aika tiiviisti aikaa Rukalla. Spring Breakia juhlistettiin pari viikkoa sitten ja viime viikonloppuna lounastettiin Wappulounaiden merkeissä. Ei Spring Breakista, eikä Wappulounaista kuitenkaan sen enempää.

Hissit pyörivät äitienpäivään asti Rukalla, tosin hieman supistetuin aikatauluin. Eilen hissien sulkeudettua pieni porukka lumilautailijoita raahasi grillin laskettelurinteeseen. Aurinko paistoi, grilli oli kuuma, ihmiset hymyileviä ja kajareista raikui hyvää musaa. Ei olisi voinut olla parempaa päivää kauden päättämiseen.

Allekirjoittaneella oli erittäin hauska ilta, vaikka en alunperin tuntenutkaan kuin kaksi ihmistä. Onneksi lumilautailijat ovat rentoja ja heihin on helppo tutustua. Kiitoksia Jennille ja Marialle eilisen järjestämisestä!

3 kommenttia:

  1. Oon koittanut lumilautailua mutta menin semmosta 100m mäkeä 30min koska ei oikeen onnistunut :D Oot varmaan tooosi taitava! :)

    ReplyDelete
  2. Wau mitä kuvia, varsinkin tuo viimeinen! Itse en ole koskaan harrastanut laskettelua, joten on itselleni vieras laji, mutta näyttää kyllä hauskalle :)

    ReplyDelete
  3. Oi, olen halunnut oppia pitkään lumilautailemaan, vähän olen päässyt harjoittelemaan!

    ReplyDelete