7/18/2016

SKATEBOARDING | JANNE

IMG_2180eb IMG_2190eb IMG_2110eb

Jotkut mua pidempään seuranneista varmaan muistaakin, että halusin jo viime syksynä kuvata skeittaamista. Kuvattavia ei kuitenkaan ollut jonoksi asti, joten unohdin asian ennen kuin ehdin aloittaakkaan. Nyt kesällä asia on ollut uudestaan mielessä ja pari päivää takaperin sainkin kuvattua ihka-ensimmäiset skeittikuvat ikinä!

Kävin lauantaina pitkästä aikaa Vuokatissa ja reissu oli kaikinpuolin mielenkiintoinen. Onnistuttiin matkaseuran kanssa nimittäin eksymään peräti kaksi kertaa välillä Sotkamo-Vuokatti. Tulipahan ainakin testattua, että auton navigaattori toimii!

Mä oon näihin kuviin todella tyytyväinen, koska tiedostan sen, että nämä on mun ensimmäiset skeittikuvat. Jokainen aloittaa jostakin ja mä aloitin skeittikuvien suhteen tästä. Pakko kyllä sanoa, että mulla ei ole varmaan ikinä ollut noin hämmentynyt olo missään kuvaustilanteessa kuin lauantaina. Allekirjoittaneen skeittitietämys oli nimittäin ennen lauantaita sillä tasolla, että tiesin miltä Ollie näyttää. Hyvin mä kuitenkin selvisin ja siitä onkin kiittäminen mun kuvattavaa Jannea, joka jaksoi selittää suurin piirtein kaiken rautalangasta väännettynä, eikä vaan nauranut mun tietämättömyydelle.

ENG: I went to Vuokatti last Saturday and I was pretty much lost the whole time I was there. I took some skateboarding photos of Janne and this is what I managed to capture. It was my first time ever, shooting skateboarding, so the photos are pretty simple. "Back to basics" I whisper to myself every time when I go to capture something I've never photographer before. No stress or hard feelings, life is good right now.

11 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia!:) Mä en ois varmaan saanu noinkaan hienoja kuvia otettua ekalla kerralla:D

  ReplyDelete
 2. Tosi kivoja kuvia! Itse olen aina miettinyt, miten skeittarit uskaltaa mennä niistä skeittirampeista :D Itse tykkään cruisereista enemmän, koska minkäänlaisia temppuja en osaa. Sitä olen myös ihmetellyt, että miten he saavat laudan tarttumaan heidän jalkoihinsa, ja nousemaaan korkealle ilmaan. :D Osaispa sitä itsekkin!

  ReplyDelete
 3. Tosi onnistuneita kuvia! Mäkin haluaisin joskus päästä kuvaamaan skeittaajia, sillä se lajinakin kiehtoo mua tosi paljon :)

  http://www.noraadler.com/

  ReplyDelete
 4. Hienoja kuvia ja erityisen hyvä juttu on että kuvat ovat tarkkoja! Ja syystäkin oot tyytyväinen kuviin ;)

  ReplyDelete
 5. Hienot kuvat!! :> Tää sun blogisi ulkoasu on myös todella simppeli, mutta hieno ja persoonallinen.

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Hienoja kuvia ja skeittauksesta tuli niin paljon hyviä muistoja mieleen ku itekki nuorempana skeittailin :)

  http://mustiaperhosia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Hyviä kuvia! :) Itsekkin olen harrastanut skeittausta ihan vähän aikaa noin pari vuotta sitten opettelin pari temppua mut siihen se sitten jäi...

  http://whitedreamwhite.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. Ompa hienoja ja hyvälaatuisia kuvia! Hhah, en ole koskaan ymmärtäny skeittaajia, että miten ne uskaltaa noita ramppeja laskeja ja ties mitä temppuja tehdä kun itse en uskalla edes tasaisella maalla rullata tuollaisella :-D

  ReplyDelete
 9. Oon jonkun aikaa harrastanut skeittaamista. Se loppui kun temput ei onnistunu, huono syy lopettaa mutta tuntui että se ei ollut se mun laji.

  ReplyDelete
 10. Kivoja kuvia! Skeittaamista on varmasti vaikeaa kuvata, kun on niin nopeatempoista :D. Mutta varmasti hauskaa!

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 11. There are many information sources available if you are seeking information about skateboarding techniques, skateboard models, safety tips, and skateboarding as a sport. SkateBoardSeek

  ReplyDelete