10/16/2016

R O C K T O B E R

_Z7A8063 _Z7A7872 L10A8339 L10A8341 L10A8435 L10A8464

Allekirjoittaneella on takana suhteellisen mielenkiintoinen syksy tylsähkön kesän jälkeen. Alkusyksy meni ylioppilaskirjoituksiin lukiessa. Sen jälkeen puolestaan on ollut sata ja yksi asiaa hoidettavana ja vuorokauden tunnit ovat olleet kortilla. Kiireen takia kamera on kesän jälkeen vain kerännyt pölyä nurkassa ja kerran jos toisenkin on käynyt mielessä, että pitäisi vain myydä koko rakkine. Vaan onneksi en myynyt.

Kulunut viikko vierähti omalta osaltani paikallisessa nuorisokeskuksessa dokumentoimassa Rocktober - nimistä musiikkileiriä. Naiivina kuvittelin, että olisin voinut sulautua seiniin kuvia ottaessa, mutta ehei. Piti mennä lähelle ja piti uskaltaa puhuakin.

Pitkistä päivistä, ja loputtomalta tuntuvasta kuvatulvasta huolimatta uskaltaudun sanomaan, että kulunut viikko oli yksi tämän syksyn mielenkiintoisimmista. Uusien tuttavuuksien lisäksi onnistuin neljän päivän kuvaamisen jälkeen saamaan takaisin pitkään kadoksissa olleen motivaation. Yksi suurimmista syistä motivaation palautumiseen oli varmaan se, että pitkästä aikaa kuulin kehuja ottaimstani kuvista. (Ja ainakin allekirjoittaneen korviin ne kuulostivat ihan vilpittömiltä.)

Nyt mä palaan takaisin mun parhaan kaverin Photoshopin pariin ja jatkan kuvien käymistä loppuun.

ENG: A week spent in music camp is a week well spent. I found new friends and I was able to find my motivation, which has been lost for so long. Even though I was busier than ever, I enjoyed every moment of last week.14 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja tosi kiva toi mustavalkonen filtteri, sopii hyvin!

  ReplyDelete
 2. Oii en tiiä mut jotenki tossa kolmanneks ylimmäs kuvas o jotenki kiva valo ja se näyttää kivalta btw tuun joskus sinne päi nii saat kuvailla muaki :D ja tehdä kunnon taikoja niille kuville

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thänks! Koodaile sit ku tuut mestoille niin katotaan mitä keksitään!

   Delete
 3. Mäkin oon sitä mieltä, että noi kuvat näyttää kivoilta mustavalkosena!

  ReplyDelete
 4. Oi vitsi! En ookaan ikinä törmännyt sun blogiisi ja herätit kyllä mun mielenkiinnon. :-) Kiva postaus ja ihana kirjoitustyyli + blogillasi on kauniin simppeli ulkoasu.

  ReplyDelete
 5. Tosi kivan olonen blogi! Kaunis ulkoasu <3.

  ReplyDelete
 6. Mullakin on kamera aina välillä sivussa, mut sit se aina päätyy jotain kautta käyttöön :) Hyviä kuvia otat!

  thesecondstartoright.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. On kyllä upeita kuvia ja mielenkiintoinen blogi sulla kans! :-)

  ReplyDelete
 8. Kivat nää kuvat! :)

  http://more-than-we.blogspot.fi

  ReplyDelete
 9. Selasin tätä blogia pidemmälle ja sait kyllä uuden lukijan, tykkäsin ! :)

  http://mikaelahenriette.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 10. Ihanaa että sait taas motivaation takaisin, valokuvaus on niin kiva taiteen ala! <3


  https://iinaemiliasd.blogspot.fi/

  ReplyDelete