4/02/2017

IHOLLA - KRISTIINA NISULA

Yksi viidestä huomenna (3.4.) alkavan Iholla – sarjan tähdistä on Kristiina Nisula. Monelle tämä kyseinen nuori neito voi olla tuntematon, vaikka nimi saattaakin kuulostaa tutulta.

unnamed (1)1
Sini Sabotage, Laura Friman, Kristiina Komulainen, Kristiina Nisula & Erika Vikman // Kuva: MTV3/Iholla
IMG_4892
 
25-vuotias Kristiina Nisula on oululainen lumilautailija, joka on elämänsä aikana asunut viisi vuotta Münchenissä, sekä lukenut itsensä ylioppilaaksi Vuokatin urheilulukion lumilautalinjalla. Tällä hetkellä nuori naisenalku keskittyy pääsääntöisesti intohimonsa kohteeseen – lumilautailuun, sekä opiskelee siinä sivussa liikunnanohjaajaksi Rovaniemellä.
Lumilautailija ohjelmassa, jossa ollaan kirjaimellisesti iholla ja puhutaan tunteista kameralle?

Nisulalle ohjelmaan pääseminen tuli täytenä yllätyksenä. Alkuun hän oli epävarma omasta osallistumisestansa, muun muassa sen takia, että projekti oli aikaa vievä. Ja niin kuin jokaista meitä muitakin – Kristiinaa jännitti, puhua kameralle, yksin.
 
unnamed1
Kuva: MTV3/Iholla
 Iholla – ohjelmassa mukana olemalla Nisula haluaa luoda positiivisen kuvan edustamastansa lajista – lumilautailusta, sekä lumilautailijoista. Vähän liiankin usein ihmiset mieltävät lumilautailun lajiksi, jossa ei tarvitse tehdä muuta kuin osata ottaa rennosti. Pääsääntöisesti lumilautailu onkin fiilispohjainen laji, mutta se on myös yllätyksellinen, loukkaantumisille altistava ja rankka kisojen vaatiessa runsasta matkustelua ympäri maapalloa.

Pohtiva ja utelias. Niillä adjektiiveilla Kristiina kuvaisi itseänsä. Noiden piirteiden lisäksi, ainakin allekirjoittaneeseen on jäänyt kuva positiivisesta nuoresta naisesta, jolla on kadehdittavan hyvä elämänasenne. Huomenna starttaavassa sarjassa nähdään Kristiina, joka ei ole muuttanut itseään kuvauksien ajaksi, vaan on aidosti oma itsensä. 
 
IMG_4883

Omasta mielestään hän on onnistunut, sarjan nimen mukaisesti, pääsemään iholle, kuvatessaan. Kuvausprosessi on opettanut Kristiinalle, kuinka: ”Ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu. Jokaisella meistä on omat surut ja omat ilot ja kun jotain ikävää tapahtuu niin sitten pitää vaan hyväksyä asiat ja mennä eteenpäin.

Kristiinan Nisulan mielestä huomenna starttaava kausi tulee olemaan aito, ajatuksia herättävä, mielenkiintoinen sekä inspiroiva. Näiden Kristiinan heittämien neljän avainsanan perusteella ainakin allekirjoittanut avaa television huomenna kello 22!

 
IHOLLA 3.4. ALKAEN AVALLA MA-TO KLO 22!

9 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoinen postaus, tällaisia henkilökuvauksia en olekaan lukenut missään muualla! :)

  http://neasjoblom.blogspot.com.ee/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Ja joo ei itellekkään oo tullut vastaan tällaisia kuvauksia, mutta näitä ois kyllä kiva lukee muistakin blogeista.

   Delete
 2. Erilainen ja mielenkiintoinen postaus. Olen itse miettinyt, että pitäisikö alkaa seuraamaan tuota iholla ohjelmaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thänks! Kannattaa ainakin katsoa muutama jakso, koska tulossa on tosi mielenkiintoinen kausi!

   Delete
 3. Kivaa vaihtelua sun normi postauksiin (vaikkei niissäkään mitään vikaa ole, diggailen sun kirjotustyylistä)! :-) Pitääkin kattoa pari jaksoa, mainosten perusteella vaikuttaa ainakin mielenkiintoselta ohjelmalta.

  ReplyDelete
 4. Tykkään sun kirjoitustyylistä, ja ihanan erilainen postaus!♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Oi, tykkään sun kirjoitustyylistä paljon! Ja nyt kyllä alko kiinnostamaan enemmän toi Iholla- sarja. Muutaman tuotantokauden olen kattonu, joten pitää laittaa korvan taa tääki. Hyvää alkanutta viikkoa! :)

  vesipisarasssa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. Ihanan erilainen postaus! Iholla-sarja on ihan huippu!

  http://more-than-we.blogspot.fi

  ReplyDelete