4/19/2017

PORTRAITS | SATURDAY

IMG_5059 IMG_5087 IMG_5084 IMG_5049

Lauantaina keräännyttiin näiltä leireiltä tutun porukan kanssa istumaan iltaa. Ei mitään odotuksia, eikä suunnitelmia, vain paikka ja aika. Ja silti tää ilta oli heittämällä tämän vuoden parhaimpia. 

Oikeat ystävät tunnistaa siitä, että heitä ei haittaa se, että viettää koko illan yöhousut jalassa. Toistan itseäni sanomalla, että näiden ihmisten kanssa voi olla sataprosenttisesti oma itensä, eikä kenenkään ole tarvinnut koskaan varoa mitä sanoo. Keskustelun eksyessä lievästi sanottuna ikävänpuoleisiin asioihn, mun silmät avautuivat sen suhteen, että näiden ihmisten kanssa ei oikeasti tarvitse varoa mitä sanoo. Toivottavasti jokaisella on lähellänsä tämänkaltaisia ihmisiä, koska he ovat kultaakin kalliimimpia. 

Muistelen lämmöllä ja typerästi hymyillen lauantaita samalla kun koitan kuumeisesti etsiä Joy Divisionin biisiä, jota kuunneltiin jossain vaiheessa iltaa. Eihän niillä ole kuin muutama biisi ja miljoona uudelleenmasterointia. Ehkä se löytyy, tai sitten ei.

Kiitos, teille jotka tunnistatte itsenne tästä tekstistä.  

ENG: Just a saturday night with friends, whom with you can be 100% yourself. Friendship is real when you can spend the whole night in your pajamas and they don't mind. It's been clear for me for so long that with these people I can talk about everything, but in saturday I really realized that when we talked about a thing which is way too deep and dark. I hope that everyone has friends or just a friend like these ones are for me, because they are worth more than gold.

We listened to Joy Division at some point, and of course - no one remembers what song that was. I've tried to look for it, but I've had zero luck. Maybe I find it - or don't. But heck, it was a really good one.

2 kommenttia:

  1. Tällaiset kuvat on kyllä ihania, niissä on sitä aitoa tunnelmaa. Ja tietenkin tuollaiset illat ja ystävät ovat ihan korvaamattomia <3 ihana postaus!

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Ihanan aitoja ja rehellisiä kuvia, joista välittyy kaikki tuo tunnelma jota tekstissä kuvasit :)

    ReplyDelete