4/29/2018

GIGS | NELJÄ GASELLIA JA KAKSI VALOKUVAAJAA ON YHTÄ KUIN TILANPUUTE / SPRING BREAK 2018

IMG_9934 IMG_0105 IMG_9883 IMG_9766 IMG_0070


Niin kuin edellisessä postauksessa mainitsin, viime viikolla Rukan rinteet ja yöelämän täytti, tietynlaisen kevään kohokohta - leiman saanut Spring Break. Perjantaina todistin, kuinka hyvät bileet Töölön Ketterä saa halutessaan aikaan ja lauantaina puolestaan olin yhtä hymyä Gaselleiden takia.


Allekirjoittaneen musainnostuksesta sen verran, että ensimmäinen kosketus suomi räpin maailmaan oli juurikin Gaselleiden kautta. Ja kun muutama vuosi sitten tajusin omistavani elämänsä kunnossa olevan vinyylisoittimen niin pitihän sitä sitten ostaa niitä vinyylejäkin kaapissa olevien vanhemmilta peruja olevien klassikoiden jatkoksi. Ensimmäinen vinska joka tuli ostettua, oli mikäpä muukaan kuin Gasellien vuonna 2012 julkaistu Kiittämätön, jonka kansitaide on kaikessa minimalistisuudessaan ja raffiudessaan erittäin kaunis.

Minimalisoin otsikkoa hieman, mutta oikeastihan viime lauantaina osan illasta tilanne oli kuvatun kaltainen: lavalla oli neljän Gasellin lisäksi allekirjoittanut sekä toinen valokuvaaja, yksi videokuvaaja ja aikaisemmin päivällä oman keikkansa heittänyt Karri Koira, sekä Ruudolf. Kyllä siinä vähän tuli sellainen jähmettyminen ja jäätyminen, että mihinkäs tässä voi seuraavaksi oikein liikahtaa ettei vaan vahingossa:

1. ole kenenkään tiellä
2. törmää kehenkään
3. sotkeudu omiin jalkoihin, kun koittaa katsoa liian tiiviisti muiden liikkeitä ja ajoittaa omat niiden mukaan. 

Kaikesta kuitenkin selvittiin ja hyvällä fiiliksellä!

4 kommenttia:

 1. Tuo tilan puute luo kyllä omat haasteensa! :D Mut hei tuon koplan keikat on ihan parhautta varsinkin Karri Koiralla höystettynä! ♥

  ReplyDelete
 2. Tuolla on ollut selkeästi aika "piukat paikat" mutta hyvä meno :)
  Nyt alkoi soida päässä Karri Koiran Lähe mun kaa ...

  ReplyDelete
 3. Pisteessä on vietetty monta hauskaa iltaa!!! ja todella tiukkaa on ollut mutta sopu sija antaa ;)

  ReplyDelete
 4. Pienet tilat voivat parhaimmillaan vaikuttaa positiivisesti tunnelmaan :)

  ReplyDelete