4/16/2018

GIGS | PETE PARKKONEN / RUKA SKI PRIDE 2018

IMG_8127 IMG_8221IMG_8299 IMG_8114


Viime viikonloppuna Rukan keväiset maisemat täytti kolmatta kertaa järjestetty Ski Pride. Kolme ohjelmantäyteistä päivää niin rinteissä kuin rinteiden ulkopuolella. Oma viikonloppuni koostui muutamasta keikasta sekä lukuisista hyvistä keskusteluista upeiden ihmisten kanssa. 

Lauantain alku-illasta juhlakansaa viihdytti Viivi Huuskan ohjaamasta Kohta Sataa - hitistä tunnettu Pete Parkkonen. Lapin keikkakiertueen Rukalle päättänyt Parkkonen näytti keikan jälkeen tyytyväiseltä. Ihmiset olivat hyvin messissä - ja sen kyllä huomasi. 

Allekirjoittanut sattui keikan aikana kohtaamaan ruotsalaisen, joka kehui Peten esiintymistä. Tämä kyseinen nopea sananvaihto sai minut kuitenkin tajuamaan jotain: Aina ei tarvitse ymmärtää kaikkea, että voisi nauttia jostain. Eli tässä tapauksessa, jos musiikki on hyvää ja mukaansa tempaavaa - ei haittaa ollenkaan, vaikka et ymmärtäisi mitä biiseissä sanotaan. 

4 kommenttia:

  1. Wau mitä kuvia! Toi toka kuva on kerrassaan upee!! Se on totta ettei aina tarvi ymmärtää sanoja biiseistä, silti niistä voi nauttia. Mäkin fiilistelen joitain ranskan kielisiä räppibiisejä enkä tajuu niistä mitään 😄

    ReplyDelete
  2. Hyviä kuvia oot saanu. Pete on upee ja sillä on törkeen hyvä asenne!

    ReplyDelete