3/09/2016

FREESTYLE | WILMA

IMG_9891b IMG_9886b IMG_9943b

Kävin viime sunnuntaina harjoittelemassa parkkilaskemisen kuvaamista Suomen parhaimmistoon kuuluvan freestylemimmin, blogissakin esiintyneen, Wilman kanssa. Sää ei suosinut ja mä olin suurimman osan ajasta peukalo keskellä kämmentä, mutta eihän kukaan ole seppä syntyessään ja harjoittelemallahan sitä tullaan mestareiksi. Näissä kuvissa on paljon parannettavaa, sen mä tiedän itsekkin, mutta näistä oli hyvä jatkaa. Kävin nimittäin eilen uudestaan kyseisellä parkilla kuvailemassa erästä lumilautailijaa ja sen session kuvat tulee ilmestymään tänne bloginkin puolelle jossain vaiheessa.

Hassua ajatella, että ollaan Wilman kanssa tunnettu tosi vähän aikaa, mutta silti pystyn nakkaamaan Wilmalle koodia jos haluan testata jotain uusia juttuja. Valokuvauksen kanssa se on tosi kätevää ja elämää helpottavaa, että on ihmisiä keiden kanssa voi testata rauhassa ennen kuin menee kuvailemaan ketään vierasta. Arvostan tosi paljon niitä ihmisiä, jotka auttaa mua eteenpäin valokuvauksen kanssa tavalla tai toisella, ootte jokainen ihan huikeita!

Mulla on vielä paljon opittavaa urheilukuvauksen, ja etenkin just freestylen tai lumilautailun kuvaamisesta ja sitä varten tää blogi oikeastaan onkin. Written by Neea'n perimmäinen tarkoitus on dokumentoida allekirjoittaneen kehitystä valokuvaajana.

ENG: Last sunday I had a chance to go and take some pictures of my friend, who is a newschool skier. I've been shooting portraits lately and it has been a long time since I've taken any pictures of sports, so I was all thumbs, most of the time. But it was a great practice for the future and next time I know what to do and what not.

15 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia! Onko tuo muuten vaikeaa, näyttää tosi haastavalta :D

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Ja on toi aika vaikeeta! Ne jotka osaa saa vaan ton näyttämään tosi helpolta :D.

   Delete
 2. Upeita kuvia!


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Wow! Upeita kuvia! Ois joskus itsekkin kiva testata urheilukuvausta, varmasti suht haastavaa puuhaa!

  ReplyDelete
 4. Hyviä kuvia! Ite oon vielä liian tumpelo saamaan hyvää kuvaa liikkuvasta kohteesta :D

  http://loikkivat.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Kivoja kuvia :)

  http://harmaamaailmani.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. Tosi kivoja kuvia, tuli itselle kamala laskettelu into taas :-D

  ReplyDelete
 7. Tää on kyl kätevää, kun omasta blogista pääsee niin helposti seuraamaan sitä omaa kehitystä :) Nää kuvat näyttää kyl mun silmään hyviltä, mutta voin vaan kuvitella miten paljon parempia tulee kun vielä lisää harjoittelet ja opit :)

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. OHMY, niin ihania kuvia! Tuli kauhea hinku rinteeseen :D

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 10. Tosi ihanaa kun olet löytänyt ihmisen, jonka kanssa harjoitella valokuvausta ja juurikin urheilukuvausta. Oma blogi on helppo seurata kehitystä, ja samalla muut pääsevät kommentoimaan kuviasi ja ihastelemaan niitä :) Hienoja kuvia olet tähänastikin ottanut ja tsemppiä kuvaamiseen jatkossakin !:)

  http://ronjannika.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 11. Hienoja kuvia! :) Nyt tekee mieli päästä laskettelee!

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 12. Tosi hyvin otettuja kuvia!

  http://jjjbloggaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 13. Kivoja kuvia nääkin on, vaikka annoitkin ymmärtää, että tuntui hankalta!! Ja voi vitsi, olis mullakin joku joka lähtis mielellään kameran eteen, kun haluaisin kuvailla :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 14. Mun mielestä tuossa viimeisessä näkyy hyvin toi kehon liike, ja muutenkin tykkäilen kyllä sun kuvista. Blogillas on tosi kiva idea ja se erottuu sillä kyllä hyvin tavallisista valokuvausblogeista. Tulee aina hyvä fiilis jos huomaa että on kehittynyt jossain, varsinkin jos se on jotain itelle tärkeetä!

  http://lauras-eyes.blogspot.fi/

  ReplyDelete