3/20/2016

PORTRAITS | ALEKSI

IMG_9573-2b IMG_9579b IMG_9523-2b

Joskus viime vuoden loppupuolella mä tajusin, että mun pitäisi oikeasti testata myös jätkien kuvaamista. Kuitenkaan kun omasta lähipiiristä ei löytynyt ketään vapaaehtoista, mä unohdin asian yhtä nopeasti kuin sen keksinkin.

Viime kuun loppupuolella mä sitten sain puolivahingossa Aleksin mun kameran eteen ja saatiin tällaista jälkeä aikaiseksi. Näistä kuvista kyllä huomaa, että tää oli mun eka kerta, kun kuvasin miespuolista henkilöä ja monessa jutussa ois parantamisen varaa. Niin kuin esimerkiksi siinä, että mä en osannut ohjailla Aleksia yhtään, vaikka mimmien kanssa se käy todella helposti. No mutta joka tapauksessa mä itse diggailen näistä kuvista tosi paljon!

Näissä kuvissa jatkuu tää tutuksi tullut lumilautailija/laskettelija ja sen harrastusväline - teema. Aleksi laskee suksilla ja on itse asiassa Suomen Ski Slopestyle - maajoukkueessa. Jos yhtään kiinnostaa nähdä törkeen taidokasta laskemista niin käykääs seurailemassa Aleksia Instagramissa ja/tai tykkäilemässä siitä Facebookissa.

ENG: A while ago I had my first photoshooting with a guy! I was very excited about that and I still kinda am, because I got some great shots. Aleksi is a freestyle skier from Finland and he's really dope. You should definitely go check his Instagram videos.

10 kommenttia:

 1. Täällä sun blogissa on kyllä paljon mahtavia kuvia, olis kiva päästä itsekin sun kuvattavaksi! :)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Otat tosi kivoja kuvia kyllä!

  ReplyDelete
 3. Hei älyttömän kivoja kuvia! :-)

  ReplyDelete
 4. Vau. Tykkään tosi paljon kuvista ehkä myös siksi, että olen itse nuorempana harrastanut lumilautailua ja edelleenkin on rakas laji, vaikken laudalle olekaan uskaltautunut toistaiseksi :D

  http://thebeautifulshadow.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. Tosi hienoja kuvia koko blogi täynnä!


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. Blogi täynnä tyylikkäitä kuvia :) Sulla on selvästi nää kamerahommat hallussa!

  ReplyDelete
 7. Vastaan sun kommenttiin tänne sun blogiin... Eli asun Pohjanmaalla Pietarsaaren lähettyvillä, mutta itseasiassa käyn muutaman kerran vuodessa Rukalla ja nyt torstaina oon lähdössä sinne päin taas! :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. Hienoja kuvia taas kerran, ei voi muuta sanoa ;)

  ReplyDelete
 9. Tosi kivoja kuvia sun blogi täynnä! :) Ja ulkoasu on ihanan yksinkertainen, sopii tähän hyvin kun pääasia keskittyy kuitenkin sisältöön <3 Yksi asia itseä ainakin häiritti/ärsytti, se että jokaisen postauksen jälkeen joutui vaihtamaan sivua. Mutta tämä nyt on mielipide asia :)

  ReplyDelete