3/15/2016

PORTRAITS | MARIANNE

IMG_0188-2b IMG_0239b IMG_0201b

Useimmat mun blogin lukijoista taitaa seurata tai ainakin tietää Stay Fresh blogin Mariannen. Marianne pyörähti viime viikolla Rukalla ja me nähtiin kuvaustreffien muodossa. Marianne oli todella kuvauksellinen ja saatiin kyllä tosi kivoja kuvia aikaiseksi, vaikka aurinko ei viitsinytkään näyttäytyä meille. Ehdottomasti haluan tehdä tämmösiä yhteistyöjuttuja lisää, jos vaan joltain löytyy kiinnostusta.

ENG:Nothing more than a collaboration with lovely Marianne from Stay Fresh.
9 kommenttia:

 1. Vau miten upeita kuvia, olet tosi kaunis! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun tähän pitäs varmaan sanoo kiitos! :D Ja joo Neea kyllä osaa hommansa!!

   Delete
 2. Wow mitä kuvia! O_O Oot kyllä hyvä kuvaaja!
  Toi eka varsinkin on tosi hyvä kuva! Siinä on sitä jotain sellaista maagista tunnelmaa... ja niin on kyllä jokaisessa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Tällaiset kommentit piristää aina päivää :).

   Delete
 3. Oot ihan älyttömän hyvä valokuvaamaan! ♥ Ja kyllä, Marianne on tosi kuvauksellinen ihminen - joskus sitä toivoo että olisi itsekin :D

  ReplyDelete
 4. Jee en malta oottaa että nään loput otokset ja saan omiin käsiini! Näyttää lupaavalta, oot kyllä ihan huippu ja oli niin kivaa käydä sun kans! ♥ Ja niin vähillä otoksilla saat onnistuu tosi hyviä, - me topin kans näpsitään aina miljoona kuvaa samasta asennosta ku ei tuu mitää hahah :D Täytyy toistekin ehdottomasti jos tilaisuus tulee!

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Wau, tosi ihania kuvia Mariannesta! Ei voi muuta sanoa, tosi lahjakas kuvaaja olet kyllä! Kelpais mullekin tollaset kuvaukset!:D

  ReplyDelete
 7. Ihania kuvia, upeat maisemat tuossa viimeisessä kuvassa! :)

  ReplyDelete