10/23/2016

PORTRAITS | ELSA&PANDORA

IMG_2485 IMG_2573 IMG_2644

Tällä viikolla pääsin palaamaan takaisin sinne mistä kaikki alkoi. Mun pohjaton kiinnostus valokuvausta kohtaan syttyi aika lailla kuutisen vuotta sitten, kun vielä harrastin ratsastusta. Ratsastusharrastus loppui osaltani jo kauan aikaa sitten, mutta valokuvaus on jatkunut senkin edestä. Kyllähän sitä joskus tulee mietittyä, että minkälaista elämä mahtaisi olla jos kaikki arki-illat kuluisivat hevosten parissa, mutta vähemmässä määrin nykyään.

Lopettamisen jälkeen ei ole tullut kauhean montaa kertaa käytyä kuvailemassa noita suloisia nelijalkaisia otuksia, vaikka mahdollisuuksia olisi varmasti ollut, jos en olisi sulkenut silmiäni niiltä. Poissa silmistä poissa mielestä vai miten se tunnettu sananlasku meneekään. 

Keskiviikkona sain kuitenkin tilaisuuden päästä kuvailemaan vanhoissa tutuissa maisemissa yhtä pitkäaikaisinta ystävääni ja hänen ylisöpöä hoidokkiansa. Ollaan tunnettu Elsan kanssa niin pitkään, etten  rehellisesti sanottuna edes muista milloin meidän tiemme ensimmäisen kerran kohtasivat. Vuosien saatossa on sattunut vaikka ja mitä, mutta jotenkin me ollaan aina selvitty ja ollaan vielä tässä. Kiitti Elsa, että jaksat mua ja mun huonohkoja juttuja ♥.

ENG: Wednesday I went back to where it all started many years ago. About six years ago I got really into photographing, thanks to my then current hobby - riding. I quitted riding ages ago, but I still do take photos.

I got a few nice shots of my dear friend Elsa and the pony she is taking care of - Pandora.

9 kommenttia:

 1. upeita kuvia! Harmittaa et oon hevosille allerginen :/

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thänks! Uskon, että harmittaa, hevoset on kyllä upeita eläimiä!

   Delete
 2. Wau upeita kuvia! Hevoset on niin upeita eläimiä<3

  ReplyDelete
 3. Tosi hienoja kuvia ja kaunis heppa!

  ReplyDelete
 4. Siis näähän on ihan täydellisiä kuvia <3

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia! Hevoset on ihania :)

  millatt.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia! :)
  Mikähän siinä muuten on, että todella moni, oman kokemukseni mukaan lähes jokainen valokuvauksen harrastaja harrastaa myös ratsastusta (itsekin kuulun tähän joukkoon) tai vähintäänkin on joskus harrastanut? Naurahdin vaan postauksen nähtyäni, että tietenkin tämäkin kuvaaja on harrastanut ratsastusta :D

  ReplyDelete