11/20/2016

KISSES FROM RUSSIA | SORTAVALA BASICS

L12A5500 L12A5520 L12A5905 L12A5914

1500 kilometriä bussissa välillä Kuusamo-Oulu-Nurmes-Sortavala. Matkalaukku, joka ei meinannut mennä kiinni ja sekaisin olevat hiukset. Uusia ihmisiä, joita voi sanoa kavereiksi. Silmän kantamattomiin vanhoja rakennuksia. Erittäin rosoista, mutta silti niin kaunista. Hapuilua, kun piti puhua venäjää. Muutamassa päivässä oppii sanat kiitos ja anteeks, Спасибо & Извините. Täytin 18. Iloa ja surua. Naurua ja kyyneleitä. Onnellisuutta. Kiitos.

ENG:
Too many kilometers and hours in a buss. A suitcase, which was too full and messy hair. New people, whom I can call my friends. Too many rusty, but somehow still beautiful buildings. Struggling with Russian language. I turned eighteen. Joyfulness and sadness. Laughter and tears. Happiness. Thank you. 

17 kommenttia:

 1. Kivat nää kuvat, mustavalkoisuus tuo lisää sitä jotain :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/


  ReplyDelete
 2. Kiva teksti ja myöhäiset synttärionnittelut! <3 Komppaan Heidiä, mustavalkoisuus tuo kivasti jotain tragediaa noihin. :-)

  ReplyDelete
 3. Tykkään tosi paljon niin tunnelmallisista kuvistasi kuin tavastasi kirjoittaa - tekstiä oli jotenkin tosi rentouttavaa lukea ja siihen uppoutui ihan uudella tavalla. Jäin janoamaan lisää! :-D

  ReplyDelete
 4. Mäkin tykkään siitä, että noi kuvat on mustavalkosia! Kiva teksti myös :)

  ReplyDelete
 5. Ompas jänniä nää kuvat, hyvällä tavalla siis! Kirjotat myös tosi hyvin :)

  http://hennaino.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Myöhäiset synttäri onnittelut täältäkin! Kiva postaus, hyviä kuvia!

  http://millatt.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Kävin katsomassa nää kuvat, toivottavasti sais jotenki lisää näitä kuvia. Mustavalkokuvat sopii todella hyvin tähän otsikkoon ja teemaan!

  ReplyDelete
 8. Kävin katsomassa nää kuvat, toivottavasti sais jotenki lisää näitä kuvia. Mustavalkokuvat sopii todella hyvin tähän otsikkoon ja teemaan!

  ReplyDelete
 9. Myöhäiset synttärionnittelut! :> Tässä postauksessa on kauniit ja persoonalliset kuvat. Kirjoitat myös tavalla, josta tykkään!

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 10. Tosi upeita kuvia! ^^

  http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 11. Pakkoa sanoa että aivan upee toi sun kuva, joka on tossa sivupalkissa! :0 Eikä nää muutkaan kuvat yhtään huonompia ollu :D

  ReplyDelete
 12. Hienoja kuvia! Meidän mummi on syntynyt Sortavalassa ja oon siellä itsekin käynyt :) Rosoista seutua kyllä!

  ReplyDelete