12/03/2016

GIGS | EVELINA

IMG_2907 IMG_2933 IMG_2928 IMG_2923

Viikko sitten mulla oli kädessä lippu Evelinan keikalle. Väsytti. En olisi halunnut mennä, mutta menin silti. Ja yllätys yllätys - se kannatti. Meinasin jättää kameran kotiin, mutta viime hetkellä nappasin sen mukaani, se(kin) oli hyvä päätös. Ihanan energinen Evelina, joka on yks mun suurimmista inspiraation lähteistä sai mut paremmalle mielelle niin kuin keikat noin yleensäkin saa. Muistin myös, kuinka kivaa keikkojen kuvaaminen loppujen lopuksi on.

Ihmiseksi, jolla on viha-rakkaussuhde mustavalkokuviin oon viime aikoina kuvannut niitä ihan liian paljon. Mutta just nyt ne iskee oikein kovasti, joten miksipäs ei?

ENG: A week ago I got a ticket to see Evelina. I was tired and I didn't feel like going at all, but I went. And surprise surprise - it was worth it. I almost left my camera home, but in a last minute I took it with me, and it also was a good decision. Lovely and energetic Evelina, who is one of my biggest inspirators in life got me in a better mood, like gigs always do. That night made me remember how fun gig photographing actually is.

For a person, who has a love-hate relationship with black and white photos, I've took lots of them lately. But right now it feels so right, so why not?

5 kommenttia:

 1. Siistejä kuvia, osaat selkeästi kuvata ja lisäksi tykkään kovasti sun tyylistä kirjoittaa :-)

  ReplyDelete
 2. Sun kirjoitustyyli on todella ihana!! <3 Hienoja kuvia, ja Eveliina on kyllä upea artisti ! Ihanaa, että nautit keikasta xx

  ReplyDelete
 3. Sulla on kyllä aivan mahtavia kuvia! Ja eveliinalla on kyllä todella hyviä biisejä. Olisi kiva itsekkin päästä joskus sen keikalle! :)

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia, ilo kattoo näitä *_*

  ReplyDelete
 5. Täydellisiä kuvia! Evelina kuuluu mun lemppari laulajiin joten oli tosi kiva tää postaus <3

  millatt.blogspot.fi

  ReplyDelete