11/02/2017

THOUGHTS | MUUSIKKONA SOITTAISIN TRANSSISSAKIN

http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Kuumaa http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Vesta http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Kuumaa http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Kuumaa

suljen silmäni
hetkellisesti olen jossain muualla
syvällä biisin sanoissa
hukuttautuneena hengitystäni
rytmittävään tempoon
olen poissa vain ollakseni enemmän läsnä

en ehkä kyseenalaistaisi, tiedän sen olevan typerää
mutta
mitä jos sulkiessani silmäni vaivun ikuiseen transsiin
kehoni pysähtyy
en enää muistakaan soittaa tai kertoa tarinaa
mitä jos
ehkä pelkoni on turha
muusikkona soittaisin transsissakin.

luotan musiikkiin
siihen, miten se vie mukanaan,
sulkee kehtoonsa
miten se saapuu selkäytimestä asti
jättää joskus sanattomaksi, toisinaan avaa kaikki
                                            radiokanavat.// Mä muistan vieläkin noiden kuvien ottohetket. Jo siinä musiikin ja iloisten ihmisten ympäröimänä tiesin, että näihin otoksiin tulee jotain muuta tekstiä, kuin: "Kävin kattomassa keikan X, heippa". Kaikista jännin ja mielenkiintoisin piirre allekirjoittaneessa on ehdottomasti tää, kuinka musiikki inspiroi mua mitä erinäisimmillä tavoilla. 

Kyseinen teksti on ihanaa Illicit hiraeth - blogia pitävän Anun käsialaa. Joskus löytää itsensä siitä tilanteesta, kun omalta näppäimistöltä ei tule yhtään lausetta, joka ei aiheuttaisi myötähäpeää. Onneksi tällaisina hetkinä löytyy Anun kaltaisia huippytyyppejä, jotka pystyvät jeesimään eteenpäin.

Jos haluat lukea tajunnanräjäyttävän hyviä ja tunteita herättäviä tekstejä niin suuntaa tiesi Anun blogiin! Et tule pettyymän.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihana teksti :) musta on hienoo, miten niin monista aiheista voi löytää luovuttaa tehdä jotain toista juttua - mun sydäntä lähinnä olevin taidelaji on aina ollut maalaaminen ja piirtely, ja kerran kuvisaiheeksi päätyi eräs matikan tunnilla käsitelty funktio. Vähän niinkuin sää teet valokuvilla noista keikoista vielä uudelleen taidetta, vaikka ne sitä jo kerran keikan muodossa olivat :)

  Juu nyt mentiin vähän ohi aiheen, heh. Mutta ihana blogi sulla, oon lueskellut jo pidempään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei mennyt ees yhtään ohi aiheen tämä! Ihana lukea tämmösiä vähän pitempiä ja pohdiskelevampia kommentteja, näistä tulee niin hyvä fiilis! Vähän mä haluaisin nähdä tuon funktiosta tehdyn kuvistyön, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta :).

   Delete
 2. Voi Neea <33 Paljon rakkautta, nää kuvat on niin hienoja !!

  ReplyDelete
 3. Vitsi miten tähän tunnelmaan pääsi samantien sisälle! Upeita kuvia joista välittyy tosiaankin koko fiilis ja luenkin myös tuota Illicit hiraeth -blogia, ja teksti täydentää kivasti postausta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Parempaa tekstiä ei kyllä ois voinu saada noihin kuviin!

   Delete