5/07/2019

PORTRAITS | JENNA & FLOWERS


Oho, minä kuvaamassa jotain muutakin kuin keikkoja? Ihmeitä näköjään tapahtuu, aina silloin tällöin. Mun on ollut tarkoitus kuvata potretteja jo jonkin aikaa, mutta kaiken kevätkiireen ja pääsykokeiden keskellä siihen on ollut vaikea löytää aikaa. 

Oon jo pidempään halunnut käyttää kukkia tehostekeinona kuvissa ja viimeinkin muutama viikko sitten siihen tarjoutui tilaisuus, kun sain heittäytymiskykyisen mallin kameran eteen. Harvemmin tulee kuvattua studiossa salaman ja valojen kanssa, joten aluksi oli pientä hakemista - niin kuin aina. Mä oon tähän lopputulokseen todella tyytyväinen! Kiitos mallina toimineelle Jennalle ja mallin upeista meikeistä Roosalle, joka ymmärsi minkälaista tyyliä hain takaa, vaikka en osannutkaan kunnolla selittää.

1 kommenttia: