12/27/2017

GIGS | JOS ET TIIÄ KETÄ MAUNO GANG ON, SÄ ET OO AJANTASALLA

6938c871c11bbd0b35753304a25b4ece71764da20c27d98372 IMG_0529 IMG_0550 IMG_0675 IMG_0679 IMG_0610 IMG_0649


Otsikosta huolimatta, älkää huoliko, sillä mäkään en ennen viime perjantaita ollut ihan varma, että mikä Mauno Gang on. Kiitos Tampereen Olympiassa olleiden All Day Agencyn ja Blockfestin järkkäämien pikkujoulujen, porojen keskellä kasvaneelle valokuvausbloggaajallekin selvisi, että mikä homma tää on. Mauno Gang on neljän parikymppisen miehenalun (DIZZY DAN, FETTI, NCO, ROSVO) räppikollektiivi. 

Lost in Musicin aikoihin tajusin, että postauksia on paljon helpompi kirjoittaa, jos tekee muistiinpanoja keikasta tai muista silmiin pistävistä jutuista. LIM'in aikaan se hoitui ihan sillä perinteisellä kynä ja paperia - meiningillä, koska niillä showcase - keikoilla kehtasi tehdä niin, kun ei ollut se ainoa. 

Normikeikoilla lehtiön kaivaminen laukusta tuntuu lievästi sanottuna oudolta ajatukselta, joten jotenkin huomaamatta allekirjoittanut on siirtynyt postaamaan muistiinpanoja itseltä itselle Snapchatin Mystoryyn. Perjantai-lauantai välisenä yönä mun tarinasta löytyi muun muassa seuraava snäppi: "Selvitä näiden Mauno Gang tyyppien nimet, etenkin toi jolla on cool Comme des Garçons - paita". Keikan jälkeen ehkä kolmella sanalla selvisi, että se siistit tatuoinnit ja coolin Comme des Garçons - teepparin omistaja on Rosvo, tai siis Osku, niin kuin miehenalku itsensä esitteli. 

Mauno Gangin setissä nähtiin vierailevina tähtinä myös Pajafella, ja pitkästä aikaa kokomustiin pukeutunut Versace Henrik. Ja niin kuin Pajafella x NCO feat. Versace Henrik - Vettä biisi menee: Muistakaa juoda vettä! (Varsinkin näin joulupyhien jälkeen.)

Otsikkoon viitaten: Jos sä oot parissakymmenissäsi, etkä tiedä Mauno Gang'ia tai Marblegang'ia, sä et oo ajantasalla.

3 kommenttia:

  1. Aina oppii uusia asioita. Se on elämässä hauskinta :)

    ReplyDelete
  2. Ihan vieras yhtye mulle. Kuuntelen muutenkin melko vähän musiikkia, lähinnä autossa. :)

    ReplyDelete
  3. Näyttää hyvltä meiningiltä :) En tunne tätä jengiä, ja tunnen itseni vanhaksi, mutta tuolla keikalla olisin varmasti viihtynyt!

    ReplyDelete