12/19/2017

GIGS | PURKKAPALLOJA & VALOVIIVOJA JOTKA MENEE TUNTEISIIN

http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Kuumaa http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Kuumaa http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Kuumaa http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Kuumaa http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Kuumaa http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Kuumaa http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Kuumaa http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Kuumaa


En olisi muutama kuukausi sitten olleessa Lost in Musicissa osannut veikata, että KUUMAA iskisi muhun musiikillisesti niin kovasti, että kävisin tsekkaamassa heidän menoaan vielä pari kertaa tälle vuodelle. Keikoilla musiikki aiheuttaa tunteita ja menee jotenkin enemmän selkäytimeen, mitä jostain suoratoistopalvelusta kuunneltuna. Etenkin soittajien ollessa lahjakkaita, niin kuin tässä tapauksessa he ovatkin, poikkeuksellisen sellaisia. Tai ei ainakaan ole vähään aikaan tullut vastaan bändiä josta löytyy laulaja, joka osaa soittaa viulua, kiipparisti, joka soittaa myös kitaraa ja sitä rataa. 

Hyvän fiiliksen tuovia pop-biisejä purkkapalloista, valoviivoista ja loskaiseen arkeen kyllästymisestä niin paljon, että haluaa lähteä avaruuteen. Ja niin syvälle rintalastaan uppoavia syvällisen sanoman omaavia biisejä, että biisin aikana tuntuu siltä, ettei kestä edes katsoa sitä keikkaa, kun pää täyttyy mitä erinäisimmistä, mutta pääsääntöisesti hyvistä tunteista. Mutta katsoo silti, koska ei halua missata yhtään hetkeä, siitä kuinka rumpukapula osuu peltiin, tai kuinka nopeasti sormet liikkuvat basson kielillä. Näistä on KUUMAA'n tämän hetkinen keikkasetti rakennettu. Se jää nähtäväksi, että mitä siitä ensi vuonna löytyy..


Ne keikat mitä tältä bändiltä näin menevät heittämällä kategorioihin parhaimmat keikat, jota näin vuonna 2017 ja bändi, jolta pitää käydä tsekkaamassa ainakin yksi keikka vuonna 2018. Minä en ole musiikkitoimittaja, mutta uskallan heittää tähän loppuun mietteen siitä, että ensi vuodesta tulee huikea ja merkittävä KUUMAA'lle, sekä kaikille bändin taustavoimissa pyöriville luoville ja lahjakkaille ihmisille.4 kommenttia:

 1. Mukava postaus taas hyvin onnistuneilla kuvilla! Bokeh näyttää myös onnistuneen hyvin kuvissa, toivottavasti jatkat tätä harrastusta. Itselleni tämä bändi on aika tuntematon, mutta muistan kun kävin itse aikanani nuorisotalolla ja otin kavereille kuvia heidän esityksistään! En valitettavasti usko, että kovin moni piti harrastuksestaan kiinni.. ps. koska postailet niin valtavasti kuvia ja musiikillisia aiheita, olisi kiva vaikka saada sulta joku oma TOP-biisilista blogin puolelle, joka paljastaisi vähän mitä kuuntelet vapaa ajalla :)

  Katri, Finnlandsnorsk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Tää harrastus tuo niin paljon iloa ja uusia tuttavuuksia, sekä mun tapauksessa myös uusia bändejä mitä kuunnella, elämään että ei oo käynyt mielessäkään lopettaa, ainakaan vielä. Kiitti, hyvästä ideasta, pitääkin toteuttaa tuollainen kunhan on aikaa! :)

   Delete
 2. Todella onnistuneet kuvat!

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Äääää Neea, nää on ihan mielettömän hienoja!! <3

  ReplyDelete