12/11/2017

GIGS | KUINKA KUUMAA GLÖGI OLI KUUMISSA PIKKUJOULUISSA?

IMG_8694 IMG_8855 IMG_8762 IMG_8663 IMG_8720 IMG_8647 IMG_8731 IMG_8893


Eilen Semifinalissa juhlittiin KUUMAA'n pikkujouluja. Jos kirjoittaisin, että kyseessä oli keikka, vähättelisin koko iltaa ja kaikkien aikaansa ja taitojansa illan järjestämiseen käyttäneiden tyyppien panosta. Semifinalin seiniltä löytyi todella upeita, Elisa Serafian maalaamia taideteoksia, joista allekirjoittanut ei muistanut ottaa kuvia, ja illan aikana näkyi myös erittäin lahjakkaan Anton Baerin kuvaamaa videomatskua, jonka taiteellinen visio Huuda Lujempaa - video on. 

Illan aikana tuli kuultua uusia biisejä, maisteltua vähän liian kuumaa glögiä käytyä useita erittäin hyviä keskusteluja uusien tuttavuuksien kanssa, joiden kanssa pystyi olemaan oma itsensä, kaikkine virheineen ja vikoineen. Ja juuri tuon eilisen törkeen hyvän illan ja hyvien keskustelujen tuoman hyvän fiiliksen ansiosta halusin laittaa kaikki ylläolevat kuvat tähän postaukseen, vaikka jokainen ei olekaan teknisesti täy-del-linen. Joskus on ihan okei näyttää niitä epätäydellisiä puolia itsestään, kuin myös näyttää niitä ei niin viimeisen päälle hiottuja fotoja.

Koska loppujen lopuksi elämä on täynnä kohinaa ja epätarkkuutta.

Seuraavassa postauksessa luvassa jotain mustavalkoista näistä kyseisistä pikkujouluista. 
3 kommenttia:

 1. Kivoja ja hyvin onnistuneita kuvia, vaikka mukana on paljon kohinaa ja pieniä epätarkkoja kohtia. Olisi kivaa, jos kertoisit mitkä asetukset sulla on ollut (iso, aika ja aukko) ja mitä optiikkaa olet käyttänyt. Mutta hyvä oot ottamaan keikkakuvia -aiempiakin postauksia on tullut katsottua :)

  Katri, Finnlandsnorsk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Kohina on vähän semmonen kirosana itelle, mutta näissä kuvissa oli jotenki niin hyvä fiilis, ettei viittinyt jättää näitä kovalevylle. Pitää ottaa mietintään toi jos jakais jossain postauksessa asetuksia ja optiikkaa, se ei jotenkin tunnu omalta jutulta, ainakaan just nyt.

   Delete
  2. Mutta ei se haittaa, koska mun mielestä kohina myös oikeasti sopii ja istuu myös klubi/keikkakuvissa :)

   Delete