2/03/2018

MUSIC | RELEASED IN 1/18

http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Tanja http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Tanja http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Tanja

Tanja, kuvattuna Tukholmassa joulukuussa 2017.

Vietän nykyään kohtuullisen suuren osan jokaisesta arkipäivästä istuen julkisen liikenteen kulkuvälineissä. Se on turhauttavaa ja aikaa vievää, mutta jostain kumman syystä ajatus kulkee paljon nopeammin kodin ulkopuolella ollessa. Ja bussissa istuessa ehtii kätevästi kuunnella musiikkia.

Edellisen kappaleen jälkeen ketään ei varmastikaan yllätä, että sain tämän kyseisen idean istuessani bussissa vähän aikaa sitten. Uutta musiikkia ilmestyy niin paljon, että ainakin allekirjoittaneesta tuntuu siltä, että on vaikea pysyä kärryillä kaikista julkaisuista. En tiedä, tapahtuuko tätä jollekin muulle kuin itselleni, mutta kun tulee joku uusi biisi tai levy niin se tavallaan vie tilaa joltain vanhemmalta julkaisulta - siis ei vain tule kuunneltua sitä enää niin paljoa, koska aika ei yksinkertaisesti riitä.

On kuitenkin julkaisuja, joita en halua unohtaa. Tän "postaussarjan" ydinajatus on erittäin simppeli: listaan kerran kuussa  kuuntelemiani biisejä ja levyjä, jotka on julkaistu sinä/edellisenä kuukautena.

"En ole ollut vuoteen oma itseni, vaan vuoteenoma."


EDICTI - VUOTEENOMA (prod. Crystal Atos)

Tässä postauksessa mainitsemani Edicti teki sen taas - sai mut tuntemaan. Vuoteenoma on biisinä todella onnistunut. Tätä biisiä kuunnellessa kannattaa kiinnittää huomiota lyriikoihin, koska ne ovat Vailla - levystä tuttuun tyyliin todella nerokkaat. Toinen mainitsemisen arvoinen seikka on se, että kyseisen biisin on tuottanut, miksannut & masteroinut yksi harvoista naistuottajista, mitä next gen aallosta löytyy - Crystal Atos. 


EM - DEAR DIARY 15.01.2018

Aloin itkemään, kun kuulin tämän ensimmäisen kerran. Tuohon lauseeseen summautuukin mun mielipide Dear Diary'stä. Tässä yksinkertaisesti toimii kaikki, enempää en osaa sanoa  tai selittää. Tää oli yksi tammikuun kuunnelluimmista biiseistä.

"Sä oot ku vaaka joka kiikkuu, aina vaa jotai muuta mitä viimeks."IBE - #KERROMULLE (prod. KUIVA H & EM)

Blogissa muutaman kerran esillä ollut Ibe, ei näköjään koskaan lakkaa yllättämästä mua musallansa. #kerromulle on kokonaan freestailattu räppien ja laulujen osalta. Biitti on yllä esillä olleen EM'n ja Kuiva H'n käsialaa. Tässä kohtaa on pakko mainita, että Kuiva H'n biittitägi on ihan huikee. #KERROMULLE on eka sinkku NONSENSE. mixtapelta, joka julkaistaan levy-yhtiö Skorpionin kautta tänä keväänä.

"Nykyään tuntuu, että aika moni asia on pilalla"DJ IBUSAL - YKSIN KOTONA 17 ALBUMI

DJ Ibusalin, eli Gaselleistakin tutun Thube Hefnerin, Yksin kotona 17 levy oli odotetuin viime kuun julkaisu. Suosittelen kuuntelemaan tätä levyä esimerkiksi viikonloppu-aamuna sohvalla rennosti istuen ja keskittyen biisien lyriikoihin, jotka sisältävät ajankohtaisia, sekä ajatuksia herättäviä aiheita.  

5 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista tuo, että bussissa sinun ajatus kulkee. Minua vain alkaa nukuttaa. Voisin suositella tuota musiikkiasi tyttärilleni, jotka ovat melkein samanikäisiä kuin sinä.

  ReplyDelete
 2. Itse kuuntelen todella vähän musiikkia, olen melko ulkona nykymusiikista. Radio on töissä melko usein auki, niin sieltä tulee bongattua jotain kivoja biisejä. Autossa tulee jonkin verran kuunneltua radioo, mutta varmaan vähän erityyppistä musiikkia mutä sinä kuuntelet.

  ReplyDelete
 3. Mun tulee kans mietittyä kaikkee aina automatkoilla :) Musiikkia ei kyllä nykyään tuu muunneltua edes muualla, kuin autossa.. kotona ei ole edes mitään soitinta josta kuunnella esim radioo ja oon kyllä ihan pihalla kaikista uusista hiteistä.

  ReplyDelete
 4. Julkisilla kulkiessa on kyllä vähän sellaisessa välitilassa, kun ei tarvitse hötkyillä, vaan istua vain. Mielenkiintoista musiikkia! Kiitos vinkeistä!

  ReplyDelete
 5. Mä aina vaan nukahdan bussiin, etenkin jos kuuntelen musiikkia :).

  ReplyDelete