2/21/2018

PORTRAITS | FREEZING IN HELSINKI

written by neea (5) IMG_5794-Edit IMG_5808 IMG_5828-Edit

Vähän aikaa sitten tajusin, että en ole ottanut yhtään kuvaa kuukauteen. Asia kuitenkin korjaantui eilen, kun mentiin Jossun kanssa tsekkaamaan auringonlaskua Eiraan. Pakkasta ei ollut kuin vajaa kymmenen astetta, mutta se tuntui kylmemmältä kuin olikaan - asia jonka olisi voinut ratkaista pukeutumalla. Mutta mä olenkin niitä ihmisiä, jotka tajuaa pakkasen/kuumuuden/vesisateen vasta ulkona seistessäni. Jäällä käveleminen ja taivaan värien muuttuminen sinisestä keltaisen ja oranssin kautta punertavaksi, oli maagista. Kliseinen asia sanoa, mutta elämä on kaunis(ta).

ENG: A little while ago I realized that I haven't photographed anyone or anything in a month. Luckily that thing got fixed yesterday, when me and my friend Jossu went to see the sun's setting in Eira, Helsinki. It wasn't really that cold, -10C or so, but it felt colder than it was - problem that couldn't been avoided with right clothing. But I'm a person, who doesn't realize coldness/hotness/rain until I'm outside. Walking on ice and just looking how the sky changes its' colours was magical. Cliché thing to say, but life is beautiful.

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ja superihana toi valo! Kylmyyden voi aistia noista kuvistakin, niin kivan talvisia.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
 2. Nyt onkin tosiaan ollut aika pakkasia alkutalveen verrattuna! Hyvä että tarkenee, vaikka olisi pukeutunutkin sään mukaan.

  ReplyDelete
 3. Tosi ihanat kuvat! Musta on näin "vanhemmiten" tullut varovainen pakkasten kanssa, tahdon pukeutua sään mukaan joten tarkistan melkeen aina sääennusteen ennakkoon :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia ❤️

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  ReplyDelete