2/28/2018

MUSIC | RELEASED IN 2/18

https://fi.pinterest.com/pin/333336809913147963/ IMG_5833

Released in - on kerran kuukaudessa ilmestyvä postaus, jossa sukellan kyseisessä kuussa tulleeseen uuteen musiikkiin.
/ Released in is a monthly published series of posts, where I dive into music that's fresh.


"I live my life like it's a countdown
Now all by shows are getting louder"    
 $NOW - FANTA (PROD. DRK BOI)

Helsingissä vaikuttava nuori ja lahjakas $now julkaisi vastikään Fanta - nimisen biisin. Fanta, on kurkistus siihen minkälaiselta hänen uusi musiikki tulee kuulostamaan. "Teen nykyään rehellisempää musiikkia ja teen mitä haluan, välittämättä siitä mitä muut ajattelevat", $now kuvaili omaa asennettansa musiikin tekemiseen.

$now on julkaisemassa pian mixtapen, jolta uutta soundia pääsee kuuntelemaan. 


Helsinki based $now is young and talented artist, who describes his music as LOUD.  Fanta is a first glimpse of what his new music is going to sound. "I'm making more honest music and doing what I want to do instead of thinking about what other people might think of it", $now described his attitude towards making music.

You can expect a Fanta included mixtape from $now soon."Pakastepitsaa ja paleltumia,
sun painajaiset muistuttaa mun valveunia"
 FLYER X TEAL - JAMES DEAN (PROD. TEAL)

Blogissa aikaisemminkin esillä ollut Flyer x Teal julkaisi tämän kuun alussa toisen biisin tänä vuonna ilmestyvältä Toisenlainen - levyltä. Tulevan albumin teema on nimensä mukaan toisenlaisuus, James Deanissa kertoja toivoo toisen tulevan takaisin, vaikka kuvitelmat yhdessä olemisesta ei kohdanneetkaan.


”Nuori Aaro, iso maailma, nii paljon hommii, nii vähän aikaa - mua ei kiinnosta sun jutut yhtää, kaikki mitä kuulen täällä on vitun tyhmää.”AARO630 - 55 FEAT. LAURI HAAV (PROD. AARO630)

Tällä viikolla YleX'n Nosteessa olevan jyväskyläläisen aaro630'n 55 oli yksi kuunnelluimmista biiseistä tässä kuussa - ja joka kerta biisi sai mut hymyilemään! Viisvitosessa nimittäin on erittäin hyvä flow, joka säilyy koko biisin ajan. Ehdottomasti yksi niistä biiseistä mikä pitäisi olla jokaisen soittolistalla ensi kesänä!
PIENI POIKA CALEB - SPACEDOUT (PROD. PLVNKTXN187)

Marblegangin Pieni Poika Caleb on tässä kuussa julkaissut uusia biisejä huimalla tahdilla. Aikaisemmin tässä kuussa julkaistut biisit "HIMAS" ja "NENÄ" ovat kokonaan Pieni Poika Calebin käsialaa, mutta uusimman biisin tausta on PLVNTKXN187'n tuottama. Tämä Järvenpäästä lähtöisin oleva artisti onnistuu yllättämään jokaisella julkaisemallansa biisillä - positiivisesti.

5 kommenttia:

 1. Ei vitsi ! Nyt pitää ihan kiittää koska tota noin en oo ikinä ajatellu Soundcloudia musikkin kuuntelussa. Mutta nyt kun tulin tänne blogiin ja näin että täällä on käytetty sitä, niin latasin heti sen sovelluksen. Sieltä löytyy niin paljon enemmän biisejä kun spotifyista joka on ollu ittelleni ainakin vähän ongelma :D

  Oli hieno postaus ja jään odottamaan seuraavaa postausta ! :)

  ReplyDelete
 2. Onpas kiva blogi sulla ja upeat kuvat.
  Snow teki vaikutuksen tähän vanhaan jäärään.

  ReplyDelete
 3. Kiitos vinkeistä! Aaro630 on mun ehdoton suosikki :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos musavinkeistä! Musiikkiaiheisia postauksia on aina kiva lukea :)

  Niina / Une petite life / http://www.lily.fi/blogit/une-petite-life/

  ReplyDelete