2/06/2018

GIGS | OHO TÄÄHÄN TOIMII! / VERSACE HENRIK & FRIENDS IN NOSTURI

IN ENGLISH BELOW!
written by neea (4) http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Versace%20Henrik IMG_5711 IMG_5695 IMG_5739 http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Versace%20Henrik http://writtenbyneea.blogspot.fi/search/label/Versace%20Henrik

Sarjassa: erittäin minimaaliset asiat, jotka tekevät pienen valokuvausbloggaajan onnelliseksi.

Oisittepa nähneet mun onnesta hehkuvat silmät, kun kesken Versace Henrikin settiä tajusin, että mun kameran oma salama toimii! Ei oikeastaan ikinä tule käytettyä kyseistä kapistusta, joten sen toimivuus oli oikeasti yllätys. Omistamani ulkoinen salama, jonka käyttökerrat voi laskea yhden käden sormilla, sattui tapahtumahetkellä sijaitsemaan tuhat kilometriä pohjoisemmassa, joten siitä ei ollut mitään hyötyä.

Jos en olisi tajunnut testata kameran oman salaman suorituskykyä, nämä kuvat olisivat mitä todennäköisemmin mustavalkoisia ja erittäin kohinaisia.

Find happiness in the little things?



Ja ettei tää postaus olisi vain turhanpäiväistä jaarittelua, niin pakko shoutouttaa osmonautti - niminen vloggaaja, jonka kanavalta löytyy räppiaiheisia videoita, sekä ylle linkattu video, josta pääsee tsekkaamaan Versace Henrik & Friends illan meininkiä.

ENG: Finnish rapper Versace Henrik & Friends in Nosturi, Helsinki, January 2018. You can't even imagine how happy I was that night when I realized that my camera's flash still works. Sometimes you have to find happiness in the small things, I guess?

4 kommenttia:

  1. Se on aina kiva kun joku juttu yllättää positiivisesti! :)

    ReplyDelete
  2. Kivoja kuvia! Tykkään tyyppien tyylistä! :) https://stailiby.com/

    ReplyDelete
  3. Minäkin käytän salamaa tosi vähän, sillä en yhtään tykkää salamakuvista :/ Kova meno näyttää keilalla olleen :)

    ReplyDelete
  4. Hyviä kuvia olet saanut napattua! Mä käytän salamaa vain äärimmäisen pakon edessä, mutta otankin kuvia pääasiassa kosmetiikasta ja hyvässä valaistuksessa. :)

    ReplyDelete